Γ.Δραγασάκης: Η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

«Νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τον κ. Σταϊκούρα, ο οποίος σήμερα, στη Βουλή, αναφέρθηκε με τόσο θερμά λόγια στα βασικά εργαλεία του παράλληλου χρηματοδοτικού συστήματος, που τόσο συκοφαντήθηκε και πολεμήθηκε, όπως είναι η Αναπτυξιακή Τράπεζα και οι μικροπιστώσεις», σχολιάζει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Δραγασάκης.

Ο ίδιος σχετικά με την σημερινή ομιλία του υπουργού Οικονομίας, σημείωσε ότι «τον ευχαριστώ επίσης διότι το νομοσχέδιο είναι κατά βάση αυτό που εμείς επεξεργαστήκαμε και δώσαμε σε διαβούλευση τον Ιανουάριο του 2019, εκτός από κάποιες λανθασμένες αλλαγές τις οποίες ελπίζουμε η κυβέρνηση να αποσύρει».

«Προφανώς η αναφορά του σε «περίεργα μορφώματα» και σε «κάποια παράλληλα τραπεζικά συστήματα» αποτελεί λανθασμένη προσθήκη συνεργάτη του οποίος δεν έχει ενημερωθεί για την αλλαγή στάση της ΝΔ και στο ζήτημα αυτό. Τελικά, όπως είπε χθες ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση της ΝΔ αποτελεί τον καλύτερο διαφημιστή των πεπραγμένων της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εντός και εκτός Ελλάδας», σημείωσε ο Γιάννης Δραγασάκης.