Διήμερη  επίσκεψη Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη,  στον νομό Πρέβεζας.

Στο πλαίσιο  της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, θα πραγματοποιήσει διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας.

Πιο συγκεκριμένα, την Παρασκευή, 27/1, θα έχει συνάντηση με τους Δημάρχους Ζηρού και Πάργας, κ.κ Καλαντζή και  Νάστα, αντίστοιχα, και στη συνέχεια θα συναντηθεί με φορείς της ευρύτερης περιοχής.

Το πρωί του Σαββάτου, 28/01, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με θεσμικούς εκπροσώπους της Περιφερειακής Ενότητας Πρέβεζας και Ηπείρου. Ακολούθως, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με παραγωγικούς και αθλητικούς φορείς της περιοχής μας στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Πρέβεζας – Σπηλιάδου 8 . Το μεσημέρι, θα επισκεφτεί τον Δήμαρχο Πρέβεζας, κ. Μπαΐλη.

Στις 6 μ.μ. θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης»  για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. θα είναι ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο.

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας