Είναι μέλος της Ν.Δ.;

Αν δεν τον έχει μέλος της, να το πει καθαρά για να βουλώσει στόματα. Και αν τον έχει, να δηλώσει αμέσως ότι τον αποπέμπει χωρίς πολλά – πολλά. Δεν το κάνει όμως.

Οταν η αστυνομία χτύπησε χωρίς κανέναν λόγο έναν πολίτη στη Νέα Σμύρνη, προκαλώντας γενική εξέγερση στην γειτονιά, η Ν.Δ., διά του απίθανου Κυρανάκη, έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα τα στοιχεία του και τις πολιτικές του πεποιθήσεις.

Τώρα, στην περίπτωση του αστυνομικού – προαγωγού, αρνείται να απαντήσει αν είναι μέλος της Ν.Δ. ή όχι.

«Όχι, δεν είναι» είπε η Πελώνη μέσα από τα δόντια της, ως μη όφειλε, αφού δεν εκπροσωπεί τη Ν.Δ., αλλά την κυβέρνηση. Κι αυτή πού το ξέρει; Προφανώς ρώτησε τη Νέα Δημοκρατία. Γιατί τότε δεν βγαίνει το ίδιο το κόμμα να πει ξεκάθαρα αν είναι μέλος ή όχι;

«Και να είναι τι σημασία έχει;» ρωτάνε διάφοροι καθεστωτικοί δημοσιογράφοι. «Κόμμα μαζικής βάσης είναι η Ν.Δ., θα μπορούσε να έχει τρυπώσει κι ένα απόβρασμα. Και λοιπόν; Για έναν τέτοιο πρέπει να καταδικάσουμε ένα ολόκληρο κόμμα; Επειδή βρέθηκε ένας τέτοιος; Είναι υποχρεωμένο το κόμμα να ξέρει τις παράνομες και υπόγειες δραστηριότητες του καθενός;» λένε παριστάνοντας τους αφελείς.

Όχι βέβαια. Είναι όμως υποχρεωμένο να απαντήσει.

Αν δεν τον έχει μέλος της, να το πει καθαρά για να βουλώσει στόματα. Και αν τον έχει, να δηλώσει αμέσως ότι τον αποπέμπει χωρίς πολλά – πολλά. Δεν το κάνει όμως.

Φανταστείτε τι φασαρία θα είχε γίνει, από τους ίδιους ανθρώπους, αν επρόκειτο για τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οι ίδιοι με τη στάση τους επιβαρύνουν τον εαυτό τους. Βρόμα και δυσωδία.

  • Το κύριο άρθρο της ΑΥΓΗΣ το Σάββατο, 17 Ιουνίου 2021

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.