Εκλογή νέου συντονιστή/αναπληρωτή συντονιστή της ΣΕ ΟΜ Πρέβεζας.

Συνεδρίασε χθες στα γραφεία του κόμματος το νεοεκλεγέν συντονιστικό όργανο της ΟΜ ΣΥΡΙΖΑ Πρέβεζας.

Σκοπός της πρώτης συνεδρίασης  ήταν η ανάδειξη του νέου συντονιστή της ΟΜ, του νέου αναπληρωτή συντονιστή, καθώς και ο καταμερισμός ευθυνών των μελών του οργάνου.

Μέσα σε πνεύμα κατανόησης της σημερινής συγκυρίας και κάτω από το βάρος των πολύ σοβαρών καθηκόντων των στελεχών και μελών της οργάνωσης, εξελέγησαν με ευρεία πλειοψηφία, οι σ. Σπύρος Παγκράτης  συντονιστής της ΣΕ  και ο σ. Θόδωρος Θωμάς  αναπληρωτής συντονιστής.

Αφού αναπτύχθηκε ένας πλούσιος και γόνιμος διάλογος με την ανταλλαγή πολιτικών σκέψεων και προβληματισμών, έγινε σαφές ότι η κυβέρνηση κοινωνικής σωτηρίας της Αριστεράς χρειάζεται – ειδικά αυτή την περίοδο – ουσιαστική πολιτική στήριξη. Γεγονός που απαιτεί την ποσοτική και ποιοτική οικοδόμηση του κόμματος, καθώς και ένα ευρύ μέτωπο στήριξης των θετικών ενεργειών της κυβέρνησης με την άμεση εμπλοκή των μελών και στελεχών του κόμματος, αλλά και των κοινωνικών κινημάτων. Ταυτόχρονα, οι δημοκρατικές λειτουργίες του κόμματος να αποτελέσουν πόλο έλξης, που θα ενισχύσει τη διάθεση του πρεβεζάνικου λαού να υπερασπίσει  τις κοινωνικές κατακτήσεις και δικαιώματα, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανατροπή των νεοφιλελεύθερων πολιτικών.

Πρέβεζα 4/6/2015

Ο συντονιστής σ. Σπύρος Παγκράτης           ο αν. συντονιστής Θόδωρος Θωμάς

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.