Επίσκεψη του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, και του αν. υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξη Χαρίτση, στην Πρέβεζα.

Με την παραγωγική ανασυγκρότηση να αποτελεί το μείζον ζήτημα της κυβέρνησης και μετά την επιτυχία που σημείωσε το Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο στα Γιάννενα πριν μία εβδομάδα, ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος και ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης θα πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην Πρέβεζα, την Παρασκευή, 3 Νοεμβρίου.

Συγκεκριμένα, στις 6μ.μ. της Παρασκευής, οι δύο υπουργοί θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πρέβεζας, Στράτο Ιωάννου, στο κτίριο της Π.Ε. Πρέβεζας.

Στις  6.45μ.μ. θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με τον Δήμαρχο Πρέβεζας, Χρήστο Μπαΐλη, στο Δημαρχείο.

Ακολούθως, οι δύο υπουργοί θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης».

Στις 8μ.μ. οι δύο υπουργοί θα είναι ομιλητές στην ανοιχτή εκδήλωση που διοργανώνει η Νομαρχιακή Επιτροπή Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο χώρο με θέμα: «Το σχέδιο της παραγωγικής ανασυγκρότησης».

Γραφείο Τύπου Ν.Ε.  Πρέβεζας  – ΣΥΡΙΖΑ