Κ. Μπάρκας: Ο κ. Μητσοτάκης αναδεικνύεται στον καλύτερο πρεσβευτή της Εξωτερικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Δήλωση του Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Νομού Πρέβεζας, σχετικά με τη συνάντηση του κ. Μητσοτάκη με τον Υπουργό Εξωτερικών της Βόρειας Μακεδονίας

“Ευχαριστούμε τον κ. Μητσοτάκη και το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, που έστω και με καθυστέρηση τριών ετών, τιμούν με το πλέον επίσημο τρόπο τη Συμφωνία των Πρεσπών, ζητώντας από τη γειτονική χώρα την πιστή τήρηση και την πλήρη εφαρμογή της. Ευχαριστούμε προκαταβολικά τις Βουλεύτριες και τους Βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που αφού βγάλουν τις χλαμύδες και τις περικεφαλαίες, θα έρθουν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και θα υπερασπιστούν, ψηφίζοντας μία προς μία τις Διμερείς Συμφωνίες που συνοδεύουν τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Αφού ανέδειξε την υποκρισία του ίδιου και του κόμματος του, το μόνο που ζητάμε από τον κ. Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία είναι ένα συγγνώμη πρώτιστα προς τους Έλληνες πολίτες, τους οποίους συνειδητά εξαπατούσε, σπέρνοντας ακραίο λαϊκισμό και ρητορική μίσους.”