Μ. Μπαλαούρας: Παραφιλολογία τα επιχειρήματα της ΝΔ για τα 86 δισ.

mediadefaultimagesmpalaouras1436796285

«Η ΝΔ κινήθηκε όπως πάντα, με τακτικισμό, για να δημιουργήσει επιχειρήματα παραφιλολογικά, ο κύριος όγκος των οποίων ήταν από το βιβλίο Γκαλμπρέιθ», τόνισε μεταξύ άλλων, μιλώντας στο Κόκκινο και το Στάθη Σχινά, ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στη χτεσινή συζήτηση για τη σύσταση της Εξεταστικής Επιτροπής Μάκης Μπαλαούρας.

«Παραφιλολογία τα 86 δις που υποστήριξε η ΝΔ ότι κόστισσαν στη χώρα οι χειρισμοί της κυβέρνησης. Τα 54 από αυτά ειναι η αναχρηματοδότηση του προηγούμενου χρέους με κέρδος, τα 25 είναι για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, από τα οποία χρησιμοποιήθηκαν 5, και τα 20 αναζητούμε να τα βάλουμε στην οικονομία», πρόσθεσε ο κ. Μπαλαούρας, ενώ για το λεγόμενο Plan B, τόνισε πως η κυβέρνηση ήταν υποχρεωμενη να έχει εναλλακτικά σχέδια με την πίεση που της ασκείτο, αλλά «εμείς πήγαμε στις εκλογές του Σεπτέμβρη χωρίς να έχουμε κρύψει τίποτα», είπε.