Περιοδεία   υποψήφιων βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ  .

NOSOKOMEIO 2

Στην τελική ευθεία  για τις κάλπες της 20ης Σεπτεμβρίου και οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  εντείνουν την προσπάθειά τους, διαδίδοντας σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του Νομού Πρέβεζας το κεντρικό μήνυμα της προεκλογικής εκστρατείας  «Ξεμπερδεύουμε με το παλιό, κερδίζουμε το αύριο».

Σ’ αυτό το πλαίσιο πραγματοποίησαν περιοδεία το πρωί της Δευτέρας, 14 Σεπτεμβρίου, σε Άγιο Γεώργιο, Κερασώνα και Παναγιά του     Δήμου Ζηρού, ενώ το απόγευμα της ίδιας ημέρας περιόδευσαν σε Σαμσούντα και Σινώπη. Ενδιάμεσος σταθμός της περιοδείας τους, η επίσκεψη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου πραγματοποίησαν συνάντηση με εκπροσώπους των εργαζομένων. Ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση, κατά την οποία αναδείχτηκαν τα σημαντικά ζητήματα της υποχρηματοδότησης και της υποστελέχωσης του Δημόσιου Συστήματος Υγείας.

Οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστας Μπάρκας, Σπύρος Βελέντζας, Βαγγέλης Τζάκος και Δήμητρα Καστάνη τόνισαν «Η νέα συμφωνία μας δίνει δυνατότητες να κάνουμε αλλαγές  και σκοπεύουμε  να στηρίξουμε ¨με νύχια και με δόντια¨ το δημόσιο χαρακτήρα του νοσοκομείου Πρέβεζας, γιατί είναι μια δομή που καλύπτει  την ευρύτερη περιοχή. Οι 4.500 προσλήψεις με τις οποίες ¨αιμοδοτούμε¨ το σύστημα υγείας για φέτος είναι ένα θετικό βήμα που κινείται σε προοδευτική κατεύθυνση. Στόχος μας είναι η διασφάλιση καθολικής πρόσβασης σε ποιοτική φροντίδα υγείας».

Στο τέλος της συζήτησης, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπογράμμισαν «Η προσπάθεια που ξεκινήσαμε στον ευαίσθητο τομέα της Υγείας για να αποδώσει καρπούς χρειάζεται χρόνο. Δε μπορεί να μας ζητούν σε επτά μήνες να κάνουμε ό,τι δεν έκανε κανένα κόμμα για ολόκληρα χρόνια» και συμπλήρωσαν «Για να ολοκληρώσουμε το έργο μας, σας καλούμε να ενώσουμε τις φωνές μας στον αγώνα που κάνουμε για να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο αύριο. Να  βάλουμε τέλος στον παλαιοκομματισμό και τις πελατειακές πρακτικές. Να υπάρχει διαφάνεια στη διακυβέρνηση του Συστήματος Υγείας μέσω σύγχρονης και αποτελεσματικής διοίκησης».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.