Π. Ρήγας: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς την κυβέρνηση

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΗΓΑΣ ΣΥΡΙΖΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

«O ΣΥΡΙΖΑ, θα σταθεί στο πλευρό της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού, ώστε να είναι ο αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς την κυβέρνηση» σημείωσε ο νέος Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Πάνος Ρήγας, σε δήλωσή του στο ΑΜΠΕ.

Στην πορεία προς το συνέδριο, επισήμανε την προτεραιότητα για οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ, για πλατύ άνοιγμα του κόμματος στην κοινωνία, ανασυγκρότηση και μαζικοποίηση της Νεολαίας.

Σύμφωνα με τον Π. Ρήγα, στόχος είναι η κινητοποίηση της μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας σε κατεύθυνση δημοκρατικής και παραγωγικής αναγέννησης της χώρας.

Ολόκληρη η δήλωση του Πάνου Ρήγα:

«Να ευχαριστήσω την ΚΕ για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου για τη δύσκολη επόμενη περίοδο. Ελπίζω, με τη βοήθεια και τη συλλογική προσπάθεια όλων μας, να φανούμε αντάξιοι των απαιτήσεων που έχει αυτή τη στιγμή η κοινωνία, από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ελληνικός λαός με την ετυμηγορία του έδωσε εντολή σταθερότητας, μια ισχυρή εντολή για κυβέρνηση τετραετίας. Μέσα στην τετραετία, πέρα από την εφαρμογή όσων συμφωνήθηκαν, προκειμένου να ξεφύγουμε από τη βάσανο της επιτροπείας, θα ξεκινήσουμε μια μεγάλη πορεία ρήξεων, τομών και μεταρρυθμίσεων, ώστε να αλλάξουμε ριζικά την Ελλάδα. Να αποκαταστήσουμε τις αδικίες, να ξεριζώσουμε ριζωμένες αντιλήψεις στο κράτος και την κοινωνία, να κινητοποιήσουμε τη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία σε μια κατεύθυνση δημοκρατικής και παραγωγικής αναγέννησης της χώρας.

Το κόμμα, ο ΣΥΡΙΖΑ, θα σταθεί στο πλευρό της κυβέρνησης και του ελληνικού λαού ώστε να είναι ο αυθεντικός εκφραστής των κοινωνικών αναγκών προς την κυβέρνηση. Στην πορεία προς το συνέδριο, θα γίνει προσπάθεια για ένα πλατύ άνοιγμα του κόμματος, για να μπορέσουμε με την ενεργό συμμετοχή του λαού να υλοποιήσουμε το σχέδιο του μετασχηματισμού του παραγωγικού και κοινωνικού μοντέλου της ελληνικής οικονομίας.

Θα ξεκινήσει άμεσα κεντρική πολιτική καμπάνια για οργανωτική ανάπτυξη του ΣΥΡΙΖΑ σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, τους εργασιακούς χώρους και παράλληλα η ανασυγκρότηση και μαζικοποίηση της Νεολαίας, για μια Νεολαία ριζοσπαστική και αριστερή που θα αντανακλά τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των νέων ανθρώπων».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.